Schiedammer ben je samen
slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
slide 5

De Sociale Kaart is nooit af!

Via de sociale kaart vindt u de gegevens van organisaties die zorg of ondersteuning kunnen bieden in Maassluis, Vlaardingen en/of Schiedam.

Hoe zoekt u in de sociale kaart?

Typ in de linker zoekbalk de naam van de organisatie of het onderwerp waarover u meer wilt weten. In de rechter zoekbalk kunt u uw woonplaats of postcode invoeren. Bijvoorbeeld ‘vrijwilliger’ en ‘Maassluis’. U krijgt dan een overzicht te zien van de vrijwilligersorganisaties in Maassluis. Krijgt u te veel zoekresultaten? Dan kunt u gericht zoeken. Vul aan de linkerkant extra zoekcriteria in, zoals het aantal kilometers waarbinnen u wilt zoeken of de rubriek.

Kun u niet vinden wat u zoekt?

Hebt u vragen of opmerkingen over de sociale kaart? Kunt bijvoorbeeld niet vinden wat u zoekt? Vul dan het contactformulier in.

Wilt u uw organisatie toevoegen?

Biedt uw organisatie zorg of ondersteuning in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam? En staat uw organisatie nog niet in onze sociale kaart? Vul dan de gegevens van uw organisatie in via het aanmeldformulier sociale kaart. Staat uw organisatie wel in de sociale kaart, maar kloppen de gegevens niet (meer)? Gebruik dan het wijzigingsformulier dat u rechtsonder op de pagina van uw organisatie terugvindt onder ‘Geef een wijziging door’.