Schiedammer ben je samen
slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
slide 5

Nieuws

Groenlab over eenzaamheid

Het Schiedamse Groenoord is een prachtige wijk waar het voor veel mensen fijn wonen is. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat nóg meer mensen prettig kunnen leven in Groenoord? Dat is waar GroenLab de komende tijd met en in de wijk mee aan de slag gaat.

Op 29 oktober trapte GroenLab af en kon u tussen 13.00 en 16.00 uur meedoen, praten, denken, kijken en luisteren met GroenLab in wijkcentrum de Brug. Tijdens deze middag was er een workshop met aandacht voor alles dat er al gebeurt in de wijk: Welke initiatieven zijn er? Hoe kunnen we deze versterken? Hoe kun je meedoen? Ook vertelde Roelof Hortulanus, hoogleraar aan de Universiteit voor Humanistiek  over prettig samenleven.

In de volgende maanden zal GroenLab samen met bewoners van Groenoord, ambtenaren, professionals en andere betrokkenen zoeken naar manieren om de wijk een aangename plek te maken voor eenieder die er leeft – en dat kan alleen met uw hulp!  Wel interesse maar lukt het niet erbij te zijn? Stuur dan een mail naar groenlab@kl.nl, of loop langs bij het WOT in Groenoord, Van Beethovenplein 162. Bel of mail het WOT op 010 7541515 of groenoord@wotschiedam.nl.

Meer informatie over het project vindt u op:
https://www.kl.nl/projecten/groenlab-een-social-lab-over-eenzaamheid-in-schiedam/