MENU
 

Terug naar Nieuws


Belastingaangifte 2020

Belangrijk: omdat de fysieke invulhulp niet voor de aangiftetermijn van 1 mei kan worden aangeboden, dienen mensen die wachten op een afspraak in juni,  zelf voor 1 mei uitstel tot het doen van belastingaangifte aan te vragen bij de Belastingdienst. Dit kan eenvoudig door te bellen naar 0800-0543 (BSN-nummer paraat houden). Of kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl. Doet iemand samen met zijn partner aangifte, dan moet ook de partner apart uitstel aanvragen. 

Belastingaangifte 2020

Elk jaar organiseert de afdeling Sociaal Raadslieden van Minters speciale belastinginvuldagen waarop inwoners van Schiedam ondersteuning kunnen krijgen bij het invullen van hun belastingaangifte. Vanwege het corona-virus is het op dit moment nog niet mogelijk om een fysieke afspraak voor de invulhulp bij ons te maken. Wij hopen dat de situatie rondom corona in juni zoveel beter is, dat wij alsnog afspraken op locatie kunnen maken.

Om inwoners toch voor 1 mei ondersteuning  te bieden bij het invullen van hun belastingaangifte organiseert het Sociaal Juridisch Kenniscentrum in maart een cursus ‘Hoe vul ik mijn belastingaangifte in’. Op een eenvoudige manier wordt tijdens deze cursus uitgelegd hoe zelf de belastingaangifte kan worden ingevuld.

Cursus ‘Hoe vul ik mijn belastingaangifte in?’ voor burgers uit Schiedam
Wanneer: Dinsdag 16 maart (20:00 – 21:30)
Locatie: Bibliotheek de Korenbeurs Schiedam. De cursus is ook online te volgen. Deelname is gratis
Aanmelden: http://www.debibliotheekschiedam.nl/actueel/agenda/2021/AangifteBelastingdienst.html Is het volgen van de cursus geen optie, maar heeft iemand echt fysieke ondersteuning nodig bij het invullen van de belastingaangifte dan kan hier op dit moment helaas nog geen afspraak voor bij de Sociaal Raadslieden worden gemaakt. Op een later tijdstip wordt bekend gemaakt wanneer en hoe er een fysieke afspraak voor de invulhulp kan worden gemaakt. Houd hier ook onze website www.minters.nl voor in de gaten.