MENU
WOT Oost
Boerhaavelaan 79
3112 LD Schiedam
 
Route

oost@wotschiedam.nl

Of maak gebruik van ons contactformulier

010 754 15 15

Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur.

AGENDA


Maandag

10.00 - 12.00 uur: Inloopspreekuur

Dinsdag

Alleen op afspraak

Woensdag

10.00 - 12.00 uur: Inloopspreekuur

Donderdag

13.00 -15.00 uur (wijkmiddag Dock)
14.00 - 15.00 uur (financieel spreekuur) 

Vrijdag

10.00 - 12.00 uur

Weekend

Gesloten

WIJK INITIATIEVEN

 • Lift je leven

  Bij 'Lift je leven' delen deelnemers ervaringen en tips met elkaar. Tijdens wekelijkse bijeenkomsten leren deelnemers dingen te veranderen in hun leven, waar zij zelf voor kiezen, zoals financiën; netwerken en gezonder leven. Vindt u dit interessant? Dan kunt zich opgeven bij WOT Oost: Paula van Oeveren en Nannie van Bers. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd voor geïnteresseerden, daarna wordt er onderling een startdatum gepland. Deelname is gratis.


  Bezoeken
 • Wijkmiddag

  Bewoners kunnen in het wijkcentrum langskomen met allerlei vragen over activiteiten in de wijk; wijkportaal; vrijwilligerswerk; mantelzorg; aanvraag pasje Irado; hulp bij bellen naar instanties; inschrijven woonnet-rijnmond en aanvraag sport-cultuurfonds i.s.m. Dock.


  Bezoeken
 • Financieel spreekuur

  Wekelijks op donderdagmiddag van 14 – 15 uur. Bewoners kunnen terecht met vragen over financiën; schulden en voedselbankaanvragen


  Bezoeken
 • Familiemiddagen

  Elke laatste woensdagmiddag van de maand van 13.30 – 16.00 is er in WOT Oost familiemiddag voor ouders en kinderen (0-10 jaar) ook andere familieleden zijn welkom. Iedere maand wordt er aandacht besteed aan een ander thema (zoals tijd voor jezelf; omgaan met stress; gezonde voeding; weerbaarheid ea). Deelname is gratis. Ism Indigo Preventie en Dock.


  Bezoeken
 • Okee-club

  Netwerk van ouders en kinderen. Activiteiten: vrijdagmiddag is er een kinderinstuif (deelname € 0,50 per 1 juni). Eén keer per kwartaal op donderdag van 9-12 uur wordt er een activiteit georganiseerd voor ouders met jonge kinderen.


  Bezoeken
 • Streetteam

  Het streetteam gaat in samenwerking met Politie, handhaving en Dock langs bij adressen in de wijk. Bijvoorbeeld voor BRP controles en bij overlastgevers.


  Bezoeken
 • Vakantieterrassen

  i.s.m. Dock organiseren vrijwilligers van het Wijkcentrum vakantieterrassen voor ouders en kinderen in de wijk. Het WOT is aanwezig voor informatie aan bewoners


  Bezoeken
 • Zelf een goed initiatief?

  Neem contact op met WOT. Schiedammer ben je samen!


  Contact